Genieten tussen huis en tuin! Genieten tussen huis en tuin!
Onderdak Buytenshuys Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Het hele jaar door zitcomfort! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Genieten tussen huis en tuin! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Barrelsauna

Een barrelsauna heeft door zijn ronde vorm een uitstraling die in vrijwel geen enkele tuin misstaat. Dus ook in uw tuin zal de barrelsauna een lust voor het oog zijn. In de barrelsauna's kunt u het gehele jaar door genieten van uw sauna.

Circulatie

Door het gebruik van de ronde vorm, biedt een barrelsauna een uiterst comfortabele sauna-ervaring. De ronde vorm van de ton/barrel laat de lucht perfect circuleren. Door deze lucht-circulatie is de sauna merkbaar sneller opgewarmd, hierdoor bespaart u dus tijd en geld. De ronde vorm van de sauna zorgt ook voor een vrijwel tijdloos design.

Onderhoud

Een barrelsauna is gemaakt van Noord - Europees vurenhout en staat tevens het gehele jaar buiten. Hierom is het belangrijk dat het hout op den juiste manier wordt behandelt. Voor de behandeling van een barrelsauna zijn enkele mogelijkheden. Zo is er dekkende en transparante beits.

Gezondheid

Een (barrel)sauna is niet alleen goed voor de ontspanning maar ook voor de gezondheid. Door van tijd tot tijd gebruik te maken van de sauna wordt uw weerstand verbeterd. Door de hoge temperaturen in de sauna worden bepaalde afvalstoffen uitgezweet, dit is uiterst gezond voor uw huid. De warmte verlicht gewrichts- en spierpijn en vermindert stress en om het plaatje helemaal compleet te maken worden er ook calorieën verbrandt.

Klik op de onderstaande afbeelding voor een overzicht met barrelsauna's.

BarrelSauna

Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinhuisjes
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van Tuinhuisjessite

 • Complete
  tuinhuisjes
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding