Genieten tussen huis en tuin! Genieten tussen huis en tuin!
Onderdak Buytenshuys Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Het hele jaar door zitcomfort! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Genieten tussen huis en tuin! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Tuinhuizen


Onze houten tuinhuizen zijn altijd een lust voor het oog. U kunt onze tuinhuizen voor van alles gebruiken in de tuin. Van berging tot werkplaats of gewoon plek in de tuin om lekker tot rust te komen. Ons assortiment tuinhuizen is opgebouwd met alleen maar merken van topkwaliteit. Wij hebben een behoorlijk compleet assortiment tuinhuizen online proberen te tonen aan u. Mocht u uw product niet kunnen vinden op onze site raden wij aan om toch even met onze adviseurs te bellen. 


Tuinhuizen prijzen

Onze houten tuinhuizen hebben altijd concurrerende prijzen. De kans is groot dat u onze tuinhuizen nergens goedkoper zult kunnen vinden. TuinhuizenVraag anders even een offerte aan op het offerteformulier. 

Bezorgen of ophalen

U kunt zelf kiezen of u uw product wilt ophalen. Wij bezorgen onze tuinhuizen namelijk ook. U kunt een dag aangeven wanneer u uw product wilt ontvangen. Voor het monteren van onze producten hoeft u zeker geen timmerman te zijn. De meeste tuinhuizen zijn eenvoudig zelf te monteren en anders kunnen onze specialisten deze taak ook nog altijd van u over nemen. 

Tuinhuizen bekijken

Wij hebben naast de site ook een showterrein waar een deel van onze tuinhuizen zijn te bekijken. Kom gerust eens langs. Ons online assortiment tuinhuizen geeft al een aardige indruk van wat u mag verwachten. En mocht u uw product niet kunnen vinden op onze site, bel dan om te horen wanneer wij uw product wel kunnen leveren. 

Klik op onderstaande afbeelding voor het volledige overzicht van tuinhuisjes.


Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinhuisjes
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van Tuinhuisjessite

 • Complete
  tuinhuisjes
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding