Offerte aanvraag

  • Zoek de tuinhuisjes
    van uw voorkeur
  • Bel ons voor advies
  • Profiteer van uw
    scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Blokhutten

Lugarde Logo

Lugarde blokhutten zijn blokhutten van een uitstekende kwaliteit. Standaard worden Lugarde blokhutten uitgerust met druk geïmpregneerde funderingsbalken. Door te kiezen voor deze dakbedekking, laat Lugarde duidelijk zien dat de blokhutten en tuinhuisjes pure kwaliteit zijn.

Vraag naar de mogelijkheden van montage en maatwerk.

Stijl

Houd u van klassiek, of bent u toch meer een fan van modern? Voor Lugarde maakt het niet uit. Lugarde kan aan vrijwel al uw wensen voldoen. Alle producten die Lugarde heeft opgenomen in zijn assortiment zijn volledig naar uw eisen aan te passen. Een veel gekozen mogelijkheid is een overkapping.

Prima 3=1 systeemPrima systeem Lugarde

Lugarde beschikt over een volledig uniek systeem, namelijk het prima 3=1 systeem. Dit houdt in dat de wanddelen worden in gefreesd. Hierdoor passen de wanddelen uitstekend in de bijbehorende hoekstaanders. De hoekstaanders zijn aan de binnenkant voorzien van inschuifstrips. Deze wanden worden volledig zonder spijkers of schroeven opgebouwd. Hierdoor krijgt het hout nog ruimte om te werken, waardoor de constructie zeer stabiel is.

Blokhutsysteem

Heeft u toch liever een blokhut met het authentieke blokhutsysteem? Ook hierin kan Lugarde u voorzien. Het blokhutsysteem is in meerdere wanddiktes verkrijgbaar. Dit zijn de volgende wanddiktes:

  • 28 mm;
  • 44 mm. standaard uitgevoerd met diamantkoppen. Voor een strakke look is een uitvoering met rechte koppen ook mogelijk;
  • 68 mm. met dubbele veer en groef voor optimale stevigheid.

Het blokhutsysteem van Lugarde is vrij gemakkelijk op te bouwen, waardoor u dit hoogst waarschijnlijk ook zelf kunt doen. Uiteraard is het ook mogelijk om dit te laten door de monteurs van Buytenshuys.

Duurzaam

Lugarde kiest voor duurzaamheid. Dit kunt u zien in de houtkeuze die lugarde heeft gemaakt. De blokhutten en tuinhuisjes van Lugarde worden opgebouwd uit eersteklas Noord-Europees vurenhout. Doordat het hout dat wordt gebruikt in de blokhutten van lugarde in koude gebieden groeit, zitten de jaarringen kort op elkaar. Doordat de jaarringen kort op elkaar zitten is het hout stabieler. Nadat de bomen worden gekapt, wordt het hout teruggedroogd tot circa 14-16% vochtigheid. Hierdoor wordt het krimpen van hout beperkt. Al het hout dat door Lugarde wordt gebruikt is FSC- en PEFC-gecertificeerd.

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
123...
product: 1 - 23 van 96