Genieten tussen huis en tuin! Genieten tussen huis en tuin!
Onderdak Buytenshuys Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Het hele jaar door zitcomfort! Bekijk hier meerdere mogelijkheden
Genieten tussen huis en tuin! Bekijk hier meerdere mogelijkheden

Sauna kopen

Een sauna kopen? Geen probleem, Buytenshuys helpt graag verder. Onze adviseurs kunnen u helpen en samen met u de sauna die het meest geschikt is voor u uitzoeken.

Gezondheid

Een sauna kan u helpen uw gezondheid te bevorderen. Door de hoge warmte wordt het immuunsysteem versterkt. Dit komt omdat door de hoge temperatuur er meer witte bloedcellen worden aangemaakt.

Daarnaast kunt u in een sauna uitstekend tot rust komen. Door de hoge temperatuur wordt het bloed voorzien van extra zuurstof en een snellere doorstroming.Dit heeft een goede invloed op alle organen, waaronder de hersens.

Binnen- en buitensauna

Er zijn verschillende soorten sauna's. De 2 grootste lijnen zijn binnen- en buitensauna's. Beide soorten hebben hun voordelen. Bij een binnensauna hoeft u niet meer naar buiten. Echter kost een binnensauna ruimte in een huis, schuur of blokhut. Terwijl een buitensauna een standaard ruimte is waar een sauna in gebouwd is. Deze buitensauna is daarom ideaal als binnenruimte schaars is.

Zelf samenstellen

Zelf een sauna samenstellen? Geen probleem, bij de tuinhuisjessite is het voor u mogelijk om een blokhut of tuinhuis en een binnen sauna te bestellen. Door een tuinhuis en sauna te combineren creëert u uw eigen buitensauna. Door zelf uw tuinhuis te kiezen, zal de zelf samengestelde buitensauna uitstekend in uw tuin passen. Kijk snel verder en stel ook zelf uw buitensauna samen.

Klik op de onderstaande afbeelding voor een compleet overzicht van sauna's.Sauna kopen

Offerte aanvraag

 • Zoek de tuinhuisjes
  van uw voorkeur
 • Bel ons voor advies
 • Profiteer van uw
  scherpe offerte
+31 (0)85 - 760 70 90

Enkele voordelen van Tuinhuisjessite

 • Complete
  tuinhuisjes
 • Maatwerk is
  onze specialiteit
 • Snelle levering
  mogelijk
 • Profiteer van een
  scherpe aanbieding